THROWBACK THURSDAY: KAAPON JA ELVIKSEN SYNTTÄRIT

hunajaista mami gogo synttarikoristeluthunajaista mami go go lasten synttarithunajaista mami gogo synttarit lapsethunajaista mami go go lasten synttarit kynttilan puhallushunajaista mami go go kasvomaalaustahunajaista mami go go synttarit kakku radamhunajaista siiri kasvomaalaus mami go gokuti kuti hunajaistahunajaista elvis mami go go

Viime sunnuntaina Kalliossa juhlittiin Mintun lasten, Kaapon ja Elviksen yhteissynttäreitä. Hyytävän kylmä tuulinen Helsinki unohtui, kun lämminhenkiset juhlat veivät sunnuntaituulen mennessään. Ihania lapsia ja ihania aikuisia. Kun tämä porukka kokoontui lapsineen, mietin hiljaa mielessäni olevani todella onnekas, että olen löytänyt juuri nämä ihmiset!

Joskus ei bloggaajallakaan natsaa, kamera oli jäänyt ihan ihmeellisille asetuksille, ja kuvat ovat järkkyhuonoja. Se ei onneksi vaikuta juhlista jääneeseen fiilikseen. (Kaisun huikeita kuvia odotellessa.)

Paikkana tuo Toisella Linjalla sijaitseva leikkipuisto sisätiloineen oli ihan mahtava juhlapaikka. Suosittelen lämpimästi siellä päin asuville!

Lahjoja lapset saivat valtavat määrät, mietimme siinä, että lahjoja voisi antaa kaapista säännöstellen…olisi lapsille tekemistä koko syksyksi ihan helposti.

Onnea vielä kerran ihanille mussuille ja heidän vanhemmilleen <3

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *