SUOMEN KAUNEIN KOTI -HAASTE: OLOHUONE 360 ASTETTA

hunajaista eteinen muovohunajaista olohuone naulakko covo latvahunajaista suomen kaunein koti haastehunajaista interior livin room working spacesuomen kaunein koti hunajaista sisustusblogi tyohuonehunajaista olohuone sisustus haaste suomen kaunein kotihunajaista makuuhuone 360 astetta ville sisustushunajaista olohuone sisustusblogi interior livingroomhunajaista olohuone interior living roomhunajaista olohuone fine little dayiittala vakka lantern hunajaistaparolan rottinki lumikenka hunajaistahunajaista sisustusblogi ruokailutilahunajaista olohuone sisustus blogihunajaista olohuone suomen kaunein koti haastehunajaista takka olohuone sisustus blogihunajaista nakyma eteiseen suomen kaunein kotiscribble book hunajaistahunajaista makuuhuone suomen kaunein koti haaste

Valkoisen Harmajan Suvi haastoi minut hauskalla haasteella. Tiedätte Suomen kaunein koti -ohjelman telkkarista…siinä perhe saa asettaa kotiinsa lempipaikan merkiksi punaisen maton.

Kotimme on sen mallinen, että lempparipaikalle ei ole kuin yksi vaihtoehto, keskellä olohuonetta, keskellä sohvaa. Siitä näkee lähes kaikkialle, ulos ikkunoista, keittiöön, työhuoneeseen, eteiseen, makuuhuoneeseen…sohva on väistämättä kotimme keskus ja keskipiste.

Vietämme juuri tästä syystä paljon aikaa sohvalla, Siiri tuo leikkinsä sen vierelle ja perhe helposti viettää aikaa todella tiiviisti.

Kuvailin Suvin toiveesta näkymiä lempparipaikastani katsottuna, mitäs pidätte?

Haastan Varpusen ja Kaisan 🙂

PS. Muista käydä äänestämässä Hunajaista, jos et vielä ole muistanut 😉

You may also like

8 Comments

    1. Kotoisuus kotona on tärkeää, vaikka kotia täällä esitteleekin, en pidä siitä että elämä ei näkyisi kuvissa. Tai se, että ketä täällä asuu 😀 Mielestäni koti on hyvin meidän näköinen vaikkakin paljon on blogikamaa ympärillä 😀

  1. Teidän koti on niin ihana.. <3
    Toivon, että löydän uuden valoisan asunnon, jonka saan laittaa edes puolet yhtä kotoisaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *