UUSI TAKKINI, PÄIVÄN ASU SUNNUNTAILTA

hunajaista riikka marimekko paivan asu tyylihunajaista riikka paivan asu muoti tyyli marimekkohunajaista takki marimekko tyyliblogi muotiblogi onnellinen riikka hunajaista

Käväistessäni Marimekolla, tarttui mukaan uusi takki. Tämä takki on tarkoitettu talvisille kaupunkireissuille, vastapainoksi urheiluvaatteille. Takista kuitenkin huumaantuneena, pistin sen päälle mökillekin pikaiselle piipahdukselle.

Ennen reissua pyysin Villeä nappaamaan pari kuvaa minusta. Kameran edessä taas, mihinköhän tämä maailma on menossa! Tuntuu, että olemme kuvaamisen suhteen Villen kanssa löytämässä vihdoin yhteisymmärryksen. Tai sitten annan itselleni ja Villelle armoa enemmän kuin ennen.

Takissa olo on oikein mukava, rakastan isoja yläosia ja alle mahtuu lämpöistä paitaa kylmemmilläkin ilmoilla. Takki on naisellinen vaikkei se kovinkaan naisellisia muotoja korosta.

Mutta takki! Mitä pidätte?

Vinkkinä vaan, että Hertsikan tehtaanmyymälässä näitä vanhempia takkeja oli hyvässä alennuksessa.

You may also like

4 Comments

  1. Tuo takki on aivan mahtava! Sopii sulle enemmän kuin hyvin, wau! Ja tähän syksyyn ihana väripilkku. Nyt rupes harmittamaan etten pääse heti Herttoniemeen ostoksille, täällä kotikulmilla ei vanhoja malleja oo myynnissä, nyyh…

  2. Hei, oliko Hertsikassa paljon erilaisia takkeja ja miten isot alet? Oon miettinyt et josko menis käymään, kun takki puuttuu talveksi,mutta en viittis Lahdesta asti huvikseen ajella, vaikkei matka ny kovin ihmeellinen ookkaan..

    1. Heippa Iitunen, olin mielestäni tähän vastaillut kännyllä, muttei ole tullutkaan perille. Takki maksoi vielä parisen sataa, mutta Marimekon takista se on jo vähän. En käynytkään ysmyillä, joten en tiedä mitä löytöjä siellä olisi ollut. Onneksi ysmyt on nykyään netissäkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *