INDIEDAYS BLOG AWARDS-GAALAN ASU

hunajaista marios gaala-asu muoti fashion tyyli hunajaista tyyli muoti gaala-asu marios acolyth

Gaalaan valmistautuminen on aina jännittävää, haluaisi hankkia itselleen jotain uudenlaista, trendikästäkin. Alunperin minulla oli selkeä ajatus, että haluan pukea ylleni Daniel Palilloa, mutta koska oikeaa kokoa ja oikeaa vaatetta ei löytynytkään, päädyin tilaamaan Acolythista Marios-merkkisen pitkän mustan mekon.

Ihastuin tämän mekon yksityiskohtana oleviin hihoihin heti ensisilmäyksellä. Jalkaan sujautin mustat Martensit ja olo oli turvallinen ja kodikas. Minua ei voi paljettiunelmissa kuvitellakaan, tämä oli tarpeeksi erikoinen ja simppeli. Ja pystyin yllättämään kaikki, ei Marimekkoa tällä kertaa! Voitteko uskoa!

Acolythissa on nyt Halloween-alennukset menossa, joten koodilla slash20 saat -20% alennuksen. Kannattaa hyödyntää!

Marios-merkin takana ovat suunnittelijat Mayo Louzou ja Leszek Chmielewski. Brändi sai alkunsa vuonna 2001 Japanissa. Vaatteet ovat moderneja ja ne on suunniteltu sopivaksi sekä miehille että naisille. Suunnittelijapari työskentelee nykyään Milanossa.

Acolythin verkkokauppa oli pelastukseni, sillä eipä täältä aina ehdi putiikkikierrokselle työpäivien päätteeksi. Himoitsen nettikaupan valikoimista itselleni kenkiä, saa nähdä raskinko näiden gaalajuhlamenojen päälle enää shoppailla. Olen muuttunut kuluttajana pikkuhiljaa, satsaan laatuun ja sijoitan isompiakin summia vaatteisiin. Pohdin kuitenkin ostopäätöstä nykyään todella tarkkaan, ja vikaostoksia teen nykyään todella harvoin…tuskin koskaan.

Olen myös huomannut, että olen löytänyt oman pukeutumistyylini pikkuhiljaa, ja sekös tekee vaatteiden hankkimisesta paljon helpompaa. Tässä vielä gaalasta kuvia kuvausseinältä, kuvat on ottanut Pauli Siuruainen. Onnistuin jälleen kerran näyttämään varsinaiselle pallinaamalle, mutta näin se menee kun joku tuntematon kuvaa 😀

1743719_10152470035493479_2460499138014846152_n 10338454_10152470035718479_1156796585705843479_o 10661848_10152470035563479_6700582771612255618_o

You may also like

11 Comments

 1. Riikka. Onnittelut.
  Kyllä Marimekolta olisi löytynyt vähintään yhtä kiva, ja varmasti Sinulle sopiva juhla-asu.
  Ja myöskin taatusti laadukas ja pitkäikäinen…
  Ja ehdottomasti kannatan juhlakenkien hankkimista.
  Laatuun ja omantyylisiin vaatteisiin ja asusteisiin kannattaa satsata. Se näkyy ja niistä on iloa pitkänaikaa.

  Onnea vielä.

  T. Satu

  1. Olisi varmasti löytynyt Marimekoltakin, mutten halunnut missään nimessä vaan välillä jotain muutakin. Olen kaikki edelliset gaalat mennyt heidän mekoissaan. indiedaysin gaalassa on pukukoodina inspiration, joten en kokenut tarvitsevani korkokenkiä tai muitakaan juhlakenkiä. Toki juhlakenkiä omistan useatkin 🙂 Tumma puku-pukukoodilla olisin pukeutunut tietysti juhlallisemmin 🙂

 2. Yhtään pallinaamaa ei kuvissa näy, mutta hauskasti pukeutuneita bloggareita kyllä. Minusta kaikki näyttävät niin kauniilta. Minäkin odotin Marimekkoa, mutta tuo asukokonaisuus näyttää hyvältä ja rennolta. Olet näin ulkopuolisenkin silmin löytänyt oman juttusi pukeutumiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *