HARMAATA JA AURINKOA – LISÄYKSET SIIRIN VAATEKAAPPIIN

hunajaista ballot villahaalari merinovilla

Miian kanssa tilasimme lapsillemme mahtavat inkkaripäähineet Nepalista asti. Superpaksu pipo lämmittää varmasti talvella. Pipo on myös kerännyt huomiota kaikkialla missä Siiri kulkeekaan. Viikonloppuna uhmasimme tuulta ja sadetta ja tuli todettua, että lampaanvillan aromit vahvistuivat voimakkaasti kosteassa pipossa 😀 Tuulesta johtui myös Siirin tiukka ilme, kukapa sitä pystyisi hymyilemään vastatuulessa ja kaatosateessa.

Villaa on hankittu kaappiin myös toisessa muodossa, Siiri sai jo synttärilahjaksi villapuvun, mutten ole ehtinyt sitä tänne vinkata. Ideaparkin reissulla löysin Blaa!-merkkisen kokohaalarin, ja tuo kuvio kolahti heti. Siirikin oli oikein tyytyväinen, ja villapuku on helppo sujauttaa kotipihan leikkeihin kuorivaatteiden alle.

hunajaista siiri inkkarihattu mini rodini

You may also like

7 Comments

  1. Kiitos ihanasta ja koskettavasta kirjoituksestasi Riikka! Blogiasi on niin mahtava lukea, kun osaat nauttia ja iloita elämästä, perheestäsi, ystävistäsi ja työstäsi. Olette suloinen perhe ja sinä esimerkillisen magee räppimamma. Osaisinpa itsekin jättää tuulipuvun narikkaan ja juhlistaa pieniä suuria asioita.

    1. Sanna… <3 <3 <3 mitä tähän sanoisi, olen kiitollinen! Ja toki haluaisin salaa olla tuulipukumamma toisinaan, mutta en vain sitä kykene olemaan. En tosin ota mitään paineita muiden snaomisista, oli pakko silti julkisesti kommentoida sitä mitä muut minusta ajattelevat. 🙂 Tasapaino on olemassa ja se on tärkeintä, että itse pitää siitä huolen. Perhe 90 ja juhlat 10% 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *