TYTTÖJEN HEMMOTTELUPÄIVÄ KRISTALLISSA

hunajaista kristalli kampaamo hameenlinnahunajaista kampaajalla kristalli hameenlinna goodmankauneushuone kristalli hunajaistahunajaista kristalli kauneushuone kampaamokauneushuone kristalli goodman hunajaistahunajaista kristalli goodmanhunajaista comfort zonehunajaista kristalli kauneushuonehius ja kauneushuone kristalli hunajaistahunajaista riikka kampaamo kristallihunajaista kauneushuone kristalli manikyyrihunajaista siirin kynnethunajaista kauneushuone kristalli pesupaikkahunajaista siiri kristalli goodman kampaamohunajaista ikkunahunajaista goodman kristalli kampaamohunajaista parolan rottinkihunajaista hius ja kauneushuone kristallihunajaista hanne goodman kristallihunajaista kauneushuone kristalli arjahunajaista kristalli kauneushuone comfort zonehunajaista kampaajalla kristalli goodman kopio

Hämeenlinnaan avattiin uusi kauppakeskus moottoritien katteelle ja Goodmanin tiloissa aloitti useampikin uusi yritys. Saimme Siirin kanssa kutsun Hius- ja kauneushuone Kristalliin viettämään tyttöjen hemmottelupäivää, ja sopivasti tämä sattui todella sateiselle ja ankealle lokakuiselle päivälle.

Sisällä oli ihanan rauhallinen spahenkinen tunnelma, ja siihen on Arja Salmenoja varmasti pyrkinytkin. Ihanaa varmasti yrittäjälle avata liike täysin uusiin tiloihin. Liike oli avara, mutta sopivan kodikas. Itse kaipaan kampaajalta afroamerikkalaiseen henkeen juoruilua muiden naisten kera, ja siinä samassa kelpaa kaunistua. Tärkeää on myös mahdollisuus rentoutua hiljaisesti, kun sille tuntuu. Joskus itsekin kaipaan totaalista pakopaikkaa arjen kiireestä.

Ulkona pauhaavan syyssateen unohdinkin, kun suljin silmäni pesupaikalla ja nautiskelin pään hieronnasta ja hierovasta(!) pesupaikan tuolista. Kuulun nimittäin niihin kampaamoasiakkaisiin, jotka saattavat nukahtaa hiuksia pestäessä. Sillä välin kun minun hiuksiani laiteltiin, ihana Veera lakkasi Siirin kynnet ja lapsikin pysyi viihdytettynä. Siirikin pääsi siis täydellisen hemmottelun kohteeksi, ja katsellessani lastani nautiskelemassa kaikesta huomiosta, tuli niin hyvä mieli. Tällaista useammin. Kahdenkeskistä aikaa.

Meille molemmille taiottiin lähes identtiset leikkaukset ja oma tukkani värjättiin hieman tummemmalla kylmällä sävyllä. Kaipaan talveksi hieman väriä enemmän, kesällä voi sitten olla taas täysin valkopäinen.

Tutustuin kauneushoitolan muihin palveluihin myös, varasinkin ajan itselleni hierontaan ensi viikonlopulle. Henkilökunta on nuorekasta ja kaikki supersymppiksiä! En malta odottaa ensi lauantaita, kun pääsen testaamaan noita Comfort Zonen ihonhoitotuotteita. Hyllyllä olleet kauniit pahviset pakkaukset ja pullojen puiset korkit kiinnittivät heti huomioni. Ekoystävällisiä ja kauniisti pakattuja, tekisi mieli kokeilla ja ostaa kotiin kosteusvoide tai öljy.

Ennen leikkauksen tekemistä minun hiusteni ja päänahkani kunto testattiin, ilokseni sain kuulla, että hiuspohjani on erittäin hyvässä kunnossa…hiustenlähtöä ihmetelleenä olin pelännyt, että jokin on vialla. Kaipa minulla on menossa vain vaihe, kun hiukset uusiutuvat isommalla kädellä. Latvojen kunto olikin vähän niin ja näin kaikkien värjäilyiden jälkeen. Siinä mielessä oli todella hyvä leikata reilusti pituutta pois.

Olin oikein tyytyväinen lopputulokseen, joskin ehkä pörröisemmin itse laitan aina tukkani. Siirin leikkaus myös oli juuri nappi ja hänenkin ohut tukkansa näytti oikein paksulle leikkauksen jälkeen. Hanne selvästi osaa leikkaamisen taidon! Lähdimme iloisin mielin jatkamaan tyttöjen päivää Goodmania kierrellen ja syöden ulkona. Täydellinen sunnuntai!

Kiitos Hius- ja Kauneushuone Kristallin väelle, onnea vielä kerran Arjalle uuden kampaamon johdosta!

You may also like

13 Comments

  1. Onnistuneet leikkaukset! Saako kysyä, mistä ovat kivat paitanne (jos ovat ovat samaa merkkiä)? Kivan mallinen, ainakin mitä lapsen puserosta voi nähdä.

  2. Kuulostaapa ihanalta päivältä! Ja ihana tuo äidin ja tyttären yhteiskuva mätsäävine tyyleineen :). Pitääkin tulla Goodmanissa käymään, pikkusiskoni asuu nimittäin Hämeenlinnassa. Aloitin muuten juuri oman blogin kirjoittamisen ja ensimmäinen varsinainen postaukseni esittelee muotolijasiskoni asustemallistosta. Käyhän kurkkaamassa jos kiinnostaa ja kommentoi mitä tykkäsit! Minut löytää osoitteesta villakoiriajakissankarvaa.blogspot.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *