HUNAJAISET ILTAMAT + AIVOVUODON PRIVAATTIKEIKKA

hunajaista makuuhuonehunajaista soppahanna arlahunajaista soppahanna luumuthunajaista soppahannahunajaista hartwall happy joe sol pommachunajaista soppahanna arla iltamathunajaista kukkakimppu sisustus olohuonehunajaista skonssit soppahannahunajaista hartwall happy joe sol juhlathunajaista hartwall sol happyjoe tarjoiluthunajaista arla salaatit soppahannahunajaista olohuonearla juustot hunajaistahunajaista arla kotibileet soppahannahunajaista arla piparkakku pavlova soppahannahunajaista happy joeblogibileet hunajaistahunajaista privaattikeikka olohuone aivovuotohunajaista aivovuoto arlahunajaista aivovuoto arla kotibileetaivovuoto hunajaista essi arlahunajaista naku arla iltamathunajaista aivovuoto privaattikeikka arlahunajaista aivovuotohunajaista aamu arla aivovuotohunajaista brunssi arlahunajaista brunssi kattaus iittala

Blogissa on ollut hyvin hiljaista viime viikolla, uimakoulut ovat verottaneet voimia, ja koneella istuminen on tuntunut toisarvoiselle lepäämisen rinnalla. Silti mielessä valmistautui pitkin viikkoa lauantaita varten, minulla oli Arlan sponssaamana mahdollisuus kutsua yhteen bloggaajia kotiimme viettämään pikkujoulukauden avausta. Vaikkei varsinaisista pikkareista ollutkaan kyse, itse aloin valmisteluiden lomassa jo tehdä joulua mielessäni.

Juhlat ovat aina iso stressin aihe, kun itse ei ole mikään kummoinen ruoanlaittaja. Onneksi sain avukseni aivan ihanan Hannan, joka loihti meille lauantaipäivän aikana mahtavan menun. Haimme Hannan rautatieasemalta jo aamupäivällä, ja päivä sujui musiikkia kuunnellen ja Hannaa autellen. Tai Ville autteli enimmäkseen, minä siivoilin. Ehdottomasti luksusta!

Hanna oli suunnitellut Menun sopivaksi illanistujaisiin, vieraiden erityisruokavaliot huomioiden ja hunajaakin ruokien valmistukseen käytettiin, kuten Hunajassa kuuluukin. 😉 Reseptit ilmestyvät pian Hannan blogiin, käykää ehdottomasti nappaamassa! Oma suosikkini oli tietysti (sokerihiiri kuin olen) Piparkakkuinen Pavlova-kakku…ai luoja miten hyvää! Jonkin resepteistä jaan teille vielä täällä oman blogini puolella.

Mutta ei ruokia ilman juomia, Hartwall lähti mukaan juhlien järkkäilyihin, Happy Joen ja Solin voimilla valvoimme aamuviiteen laulaen Singstaria 😀 Onneksi Pommacin pullot ovat myös nykyään salonkikelpoisia, toivottavasti Rosé-pommacia saadaan myös lasipullohin pian.

Illan ehdoton kohokohta oli yllätys vieraille, tai pikkuisen vihjailin livemusiikkia tulevan jossain vaiheessa…ja kympin jälkeen olkkariimme pamahti ehdottomasti omiin suosikkikokoonpanoihin kuuluva Aivovuoto. Katsoin siinä keikan lomassa Minttua ja Essiä, emme oikein voineet uskoa sitä edes todeksi. Myös Villelle tällaiset jutut merkkaavat todella paljon! Osalle porukasta tietysti esiintyjä oli vieras, ja keikan alkujännityksen sekä pakollisten kameraräpsyjen jälkeen loppua kohti porukka uskalsi heittäytyä mukaan. Me suomalaiset kun helposti menemme intiimimmissä tilanteissa hämillemme. En tiedä onko ihan normaalia, että keikan aikana kaikki katsojat kaivavat järkkärit esiin? 😀

Kun Nyt on hyvä lopetti keikan, olo oli todella ihmeellinen. Nappasin Essin ja Mintun halaukseen, sillä tällaiset jutut on ihana jakaa myös samalla parhaiden ystävien kanssa. Ja sillä biisillä on iso merkitys meille kaikille kolmelle. Tippahan siinä tuli linssiin. Aikamoiselle ystävyyden vuodelle sen arvoinen lopetus.

Vaikka vieraista otin itse tohinoiden keskellä todella vähän kuvia, uskallan toivoa, että niitä nähdään osallistuneiden blogeissa…olkaa tarkkoina. Ainakin Minttu oli kirjoitellut illasta. Oli myös todella ihanaa saada vieraaksi sellaisia ihmisiä, joita itse arvostan ja jotka eivät ole meilläkään koskaan ennen käyneet. Harmiksi sitä vaan ei ehdi kaikkien kanssa jutella tasapuolisesti…mutta ensi kerralla lisää sitten.

Täytyy kiittää kyllä Arlaa ja Hartwallia, että tällainen oli mahdollista. KIITOS! <3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2yrCNhj0TrA]

You may also like

14 Comments

  1. Aivan ihania herkkuja teillä!! Kauhee nälkä iski kun katteli noita kattauksia ^_^ Varmaan huikeeta saada live-esiintyjä omaan olkkariin! Repsein kyllä totaalisesti yhden kuvan kohdalla; KENELLÄ ON SUSIPAITA PÄÄLLÄ?!?! 😀

  2. Teillä on Riikka niin ihana koti! Ja ihania ootte tekin! Ilman Villen apua ei varmaan olis ollut kaikki ajoissa valmista, eli suurkiitos sinne suuntaan 🙂
    Huikeat bileet, näitä lisää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *