HYVÄNTEKEVÄISYYSHUUTOKAUPPA

hunajaista vimma hyvantekevaisyys huutokauppa ryijy hunajaista vimma ryijy hyvantekevaisyys sisustus hunajaista huutokauppa vimma ryijyhunajaista vimma ryijy hyvantekevaisyys hunajaista vimma ryijy hyvantekevaisyyshuutokauppa hunajaista vimma siiri sisustus ryijy

Hei, lupailin teille hyväntekeväisyyshuutokaupan yhteistyössä Vimman kanssa pian ja tässä sitä tulee! Voi toivon niin sydämestäni, että huutoja tulisi…vaikka tiedän, kaikilla on rahat kortilla näin joulun alla. Toisaalta, hyväntekeväisyysideaan kuuluu, että saa vastalahjaksi hyvän mielen, nyt voi hyvän mielen lisäksi saada itselleen huikean ryijyn!

Ryijystä luopuminen ei olekaan mikään pikkujuttu, sillä sen eteen on tehty tunteja töitä Kaapelitehtaalla ja kotona useana iltana olemme Siirin kanssa sitä jatkaneet. Kangasta ryijyyn on uponnut useampikin metri. Kaapelilla lapset tekivät ison osan työstä, ja lopputulos on ihanan luova.

Mutta se huutokauppa ja kenelle rahat menevät? Päätin lähteä tukemaan Interpediaa, ja heidän työtään Bangladeshiläisten tyttöjen koulunkäynnin takaamiseksi ja tukemiseksi. Kasvatusalalla itsekin työtä tekevänä tiedostan hyvän koulutuksen merkityksen. Valitettavasti on karu totuus, että lasten koulunkäynti ei ole kaikkialla vieläkään mahdollista. Hyväntekeväisyyskohteeseen voi tutustua vielä tarkemmin täällä.

Ryijystä tehty korkein huutosumma menee suoraan lyhentämättömänä Interpedialle ja mietin, että voisin vielä kukkuraksi tulla kuvaamaan ryijyn sen uudessa kodissaan. Tai lupaukseni pitää 100km päässä Hämeenlinnasta. Toki tästä saa kieltäytyä, olisi kuitenkin hauskaa piipahtaa jonkun lukijan kodissa tai työpaikalla!

Tämä ryijy tai oikeastaan Rimma (Siiri keksi sille nimenkin) toimii varmasti lastenhuoneen tai miksei olohuoneenkin katseenvangitsijana, se sopii hyvin työtilan seinälle tai äänenvaimentajaksi kaikuviin tiloihin.

Huutokauppa alkaa nyt, ja päättyy tulevana perjantaina 19.12 klo 12. Lähtösumma on 75 euroa, minkä jälkeen minimissään voi tehdä 5 euron korotuksia. Huudot ovat sitovia ja kommentin yhteydessä tulee jättää sähköpostiosoite. Itse ryijyn toimitan joko itse tuomalla sen perille tai postiennakolla.

Ryijyjä on huutokaupattavana tällä hetkellä kaksi, Mintun blogissa yksi ja Lindan blogissa toinen, jos tämä yksilö ei tunnu oikealle. Mintun ryijyn tuotot menevät Unicefille ja Lindan Äimä ry:lle. Toivon, että jaatte myös linkkiä tähän huutokauppaan ystävillenne, työkavereillenne tai vaikka pomollenne sosiaalisessa mediassa.

Nyt joulumieltä kehiin ja huutoja tekemään. Tee huuto hyvän asian edestä joko itsesi tai yrityksesi nimissä.

 Ryijy on koko hintansa arvoinen ja rahan kohde sitäkin arvokkaampi.

You may also like

6 Comments

  1. Aivan ihana ryijy ja koko idea! Itse huutaisin tuon mielelläni meidän olohuoneen seinälle jos rahallinen tilanne antaisi myöden. Toivottavasti ryijy pääsee uuteen kotiin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *