LOPPIAINEN SIIRIN LUNDBYSSÄ – NUKKEKODIN TUUNAUS

hunajaista lundby bedroom diy hunajaista lundby dollhouse diy hunajaista lundby dollhouse interior hunajaista lundby dollhouse nukkekoti hunajaista lundby dollhouse hunajaista lundby kids dollhouse tuninghunajaista dollhouse lundby toilethunajaista dollhouse lundby pinnasanky babyhunajaista lundby astiat hunajaista lundby nukkekoti dollhouse tuning hunajaista lundby nukkekoti tuunaa dollhouse hunajaista lundby takka fireplace diy hunajaista lundby talvi winter hunajaista nukkekodin tuunaus lundby dollhouse hunajaista siirin nukkekoti dollhouse lundby

Siirin Lundby-nukkekodissa vietetään pyhäpäivää leppoisissa merkeissä, kavereita on tullut kylään ihmettelmään perheen uutta kissanpentua, perheen pienokainen on menossa päiväunille, isä ja tytär nauttivat lounasta yhdessä pitkästä aikaa. Perheen vauhdikas poika on ulkoleikeissään (shortseissa, kuten huomaatte. 😀 )

Perhe on juuri tehnyt pintaremonttia kotiinsa, ja nyt kelpaa vain ihastella. Alakerran olohuone tapetoitiin Arne Jacobsenin tapetilla ja yläkertaan valikoitui Helsinki-tapettia kahdessa värissä. Kiitos tapeteista perheystävälle, Sirkulle.

Tunnelma kodissa muuttui paljonkin, sillä yläkerta oli ennen keltainen ja alakerta mintunvihreä. Pinkkiin kylppäriin perhe ei tehnyt tällä kertaa isompia muutoksia, ainoastaan yksi seinä remontoitiin valkoiseksi. Ilme raikastui paljonkin sen seurauksena. Myöhemmin on tarkoitus remontoida kylpyhuoneen seinät marmori-kalvolla.

Remontin myötä kalusteita uusittiin myös, perhe tuunasi Ikean raitamatosta itselleen pienemmän maton olohuoneeseen, saatiinpa matosta lisäksi kolme pienempää mattoa.

Koti näyttää hyvälle, myöhemmin on tarkoitus vielä hankkia seinille taidetta ja tuunata kalusteita lisää. Mutta tämä tällä kertaa, lomapäivänä on mentävä koko perheen ulos. Varsinkin kun flunssat on voitettu.

Mitäs pidätte perheen kodista?

60903200_11-435x435

You may also like

6 Comments

  1. Meillä on vähän samat meiningit.
    En ole vielä uskaltanut tapiseerata, vaikka Lunbyn sivuilla olisi jopa seinien kaavat.
    Hyvä idea tuo blogimaton leikkaus nukkekoti kokoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *