SAANKO LUVAN TANSSIIN? (SIS. IITTALAN ASTIA-ARVONNAN)

iittala koristetyyny hunajaistahunajaista iittala tanssi kahvikuppi hunajaista iittala tanssi lautanen hunajaista iittala tanssi sello sisustustyyny hunajaista iittala teema tanssi muki hunajaista tanssi iittala muki hunajaista tanssi iittala ruokalautanenAdvertisement hunajaista iittala tanssi kattaus kahdellehunajaista iittala sisustustyyny makuuhuone hunajaista iittala tanssi kattaus hunajaista iittala tanssi teema hunajaista iittala ylhaalta lautanen iittala hunajaista kulho lautanen teema tanssi iittala hunajaista sello koristetyyny iittala koristetyyny rottinkituolissa hunajaista iittala tanssi kattaus kulhot

Sain tässä taannoin Iittalalta paketin, minkä pääsin ystävättäreni kanssa avaamaan. Huokailimme ihastuksesta kilpaa, kun kääreistä kuoriutui toinen toistaan kauniimpia Iittalan uutuus-astioita. Tuo punaruskea sävy ja sadunomainen kuviointi, metsäneläimet ja soittimet…olin myyty.

Vaikka suhteellisen minimalistinen itsekin ole, olen pitkään viehättynyt myös romanttisemmista sisustustuotteista…hopeatarjottimista, kristallista ja juurikin tällaisista vähän erikoisemmista jutuista. Ihanaa on, kun astiat houkuttelevat pöytään, niitä tekee mieli pyöritellä kädessään ja katsella pieniä yksityiskohtia. Koukeroisemmatkin astiat näyttävät niin ihanille yksiväristen Teema-astioiden rinnalla, myös Kastehelmi sopii kattaukseen erinomaisesti. Astioissa on ripaus Art Decoa, mikä aina miellyttää silmääni.

Sellon ilmestyttyä perheenjäseneksemme on myös musiikki tehnyt erilaista tulemista Hunajaan. Jotenkin tuntui, että nämä astiat tulivat elämäämme ihan oikealla hetkellä. Katselen Siirin soittoa niin mielelläni juoden teetä Tanssi-mukistani.

Ja koska Iittala on hyvä, saan arpoa lukijoilleni 250 euron arvosta tämän Tanssi-sarjan tuotteita. Sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan kommentoimalla alle, mikä sarjan osista on sinun suosikkisi. Voittaja saa valita haluamansa tuotteet itse. Oma henkilökohtainen lempparini on ehdottomasti tuo iso ruokalautanen, jossa kaksi kettua kutsuvat toisensa tanssiin.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy kahden viikon päästä18.2. klo 24. 

Eli…mikä sarjan osista on ihanin? Käy kurkkaamassa uutuudet täältä, ja linkitä alle mielestäsi kaunein tuote.

Arpaonnea kaikille tasapuolisesti!

Kannattaa myös katsoa tämä ihana video, pääsee helposti tunnelmaan ja näkee mistä Klaus Haapaniemi on kuvitukseensa saanut inspiraationsa. 2015 Suomen Kansallisoopperassa saa ensi-iltansa ooppera Ovela Kettu, mihin Haapaniemi on myös luonut visuaalisen ilmeen.

You may also like

429 Comments

 1. No kyllä se on tuo iso lautanen kettuineen ♥ Tabletti ei jostain syystä suostu kopioimaan linkkiä tähän, oon digitumpelo!

 2. Apua miten kauniita lautasia ! Tämä tuleva kokki rakastui ihan täysin noisin pääruoka lautasiin, samoin noi kulhot on niin ihania ! Voisin ottaa heti kaikki omaan astiastooni ♥♥

 3. Täälläkin lumoudutaan koko sarjasta, mutta eniten himottavat nuo 0,4dl isot kupit. Ollaan miehen kanssa aikamoisia teen juojia ja isot kupit olisivat poikaa. Ja tuo kuosi!

 4. Kyllä 4dl muki on paras. Tykkään muotoilusta, ja nuo kuviot sopisivat ihanasti kevätaamuihin, kun keltainen ruoho pilkistelee lumen alta. 🙂 Minkö värisiä nuo kulhot kuvissa ovat, ja ovatko Teemaa? Ps. Oliko hyviä sipuleita? 🙂

 5. Rakastuin sarjaan heti kun näin, että siinä on kettuja. Kettu on minulle henkilökohtainen suojelusenkelini jonka olen myös tatuoinut olalleni 🙂

  Koko sarja on upea ja iski sydämeen myös väriensä puolesta, mutta nyt houkuttaa tyynynpäälliset eniten. Sopisivat ihanasti oranssinsävyiseen retro olohuoneeseemme ja kotiin. Kokonaisuutena upea astiasto ja pitkästä aikaa houkuttelee haalimaan ja keräämään sarjaa 🙂

  https://store.iittala.fi/Brandit/Iittala/Tanssi/Tanssi-Tyynynpaallinen-50×50-cm/p/K365314

 6. Tanssi lautanen on suosikki, se missä on kukko ja hieman ylimielinen kananen 🙂 Kauniita kyllä kaikki, aika vaikea valita lempparia.

 7. Kyllä ehdottomasti suosikiksi nousee tuo muki! Sen aion tavalla tai toisella hankkia toisten samanmallisten taika-mukien seuraksi. Myös Iso tarjoilulautanen olisi huikea. Pidän näiden astioiden väreistä ja tunnelmasta. Kuinka kepeästi alkaisikaan aamu, kun saisi juoda kahvinsa tästä mukista?

 8. Noudatan omia perinteitäni ja vastaan 0,4 l muki, https://store.iittala.fi/Brandit/Iittala/Tanssi/Tanssi-Muki-04-l/p/K365231 .
  Oon hulluna Haapaniemeen ja hänen tuotoksiinsa, mutta tila ja raha ovat opiskelijalla rajallisia. Sen vuoksi olen ottanut tavaksi ostaa aina yhden kappaleen noita isoja mukeja kussakin designissa. Taika- ja Korento- sarjan eri värien sekä Satumetsän kappaleiden myötä niitä alkaa olla ihan kunnon kokoelma ja Tanssi-sarjan kappaleen haluaisin toki myös! 🙂

 9. Ihastuksekseni nousi heti sarjan julistuksessa viehättävä Tanssi-lautanenIhastuksekseni nousi heti sarjan julistuksessa viehättävä Tanssi-lautanen jossa tanssivat ne kaksi heltallista otusta, veikeästi pukeutuneet kana ja kettu. Niistä olisi herkullinen syödä, perusruoka muuttuu gourmetiksi tällä lautasella! (en saanut kännykällä linkkiä liitettyä).

 10. Pieni kahvikuppi, se ehdoton suosikkini! Tyyny hyvä kakkonen. Voi kyllä olla, että jos onni kerrankin potkaisisi arvonnassa, käytäntö saisi valitsemaan lautaset.

 11. Huilua soittava sankari ja sen mäyrämäinen kaveri ovat suosikkeja! Eli siis isot kupit ja peltipurkki viehättävät ehkä eniten. (Ihan kun näistä voisi valita… 🙂 )

 12. Voi ei! En kestä. En ikinä voita tälläsissä superarvonnoissa joissa palkintona jotain mitä himoitsen täydestä sydämestä, juuri tänään ihastelin näitä kaupassa.

  Jos on pakko näistä lemppari valita niin tämä kulho https://store.iittala.fi/Brandit/Iittala/Tanssi/Tanssi-Kulho-06-l/p/K365233 koska näille olisi todellista tarvetta. Sarjan kaikki tuotteet on niin mielettömän kauniita.. Nyt on kyllä peukut ja varpaat pystyssä että onni suosisi!

 13. Harvoin keksitään näin kauniita astioita! Mun lemppari on tuo tyynynpäällinen, tulee mieleen lapsuus mummulassa ♥…

 14. Purkkinarkki valitsee peltipurkin tietenkin 😉
  Kesti hetken ennenkuin silmä tottui sarjaan, mutta nyt olen aivan rakastunut!

 15. Tätä sarjaa onkin odotettu kuin kuuta nousevaa. Taika ja satumetsä fanina rakastuin myös tähän heti kun näin ensimmäiset kuvat tulevasta sarjasta viime vuonna. Mutta joo, onpas kyllä vaikea sanoa mikä on ihanin… Päädyn ehkä sanomaan kuitenkin että ne perus isot mukit. Vaikka on se tyynynpäällinenkin aivan super… Nyt kun vielä onni potkis tässä arvonnassa 🙂

 16. Ihastuttavia jokainen astia! Juon kahvini aina isosta punaisesta Taika-mukista, joten Tanssi-mukista (0,4l) ottaisin mieluusti uuden kahvihetken kumppanin. Fanitan sarjaa silmät sydämillä <3

 17. Klaus Haapaniemi on yksi suosikkisuunnittelijoistani ja Tanssi-sarja oli tässä osoitteessa kovin odotettu. Suosikkini tästä sarjasta on ehdottomasti juuri tuo iso lautanen:)

 18. Oi ihanuutta! Tosi makeet kuvat oot loihtinu! Oon ihan rakastunu koko sarjaan, mutta ykköseksi kyllä pompahtaa matalampi muki, siinä on niin nätit mittasuhteet ja kaikki! <3 <3 Tanssiin lähden ehdottomasti <3

 19. Tämä on kyllä mukava uutuussarja! Minulla on sama lemppari kuin sinulla eli tuo iso, 27 cm lautanen, jota koristaa ketut :–)

 20. Noita mukeja oon jo käynyt katselemassa ja hipelöimässä kaupassa, mutta vielä en oo raaskinut ostaa. Mutta kyllä nuo tyynynpäälliset aivan super ihanat on:)

 21. Uhhuh, eihän tällaista tilaisuutta voi jättää käyttämättä. Koko sarja on niin ihana, että on vaikeaa päättää lempparia, mutta kyllä se tuo isoin muki taitaa olla.

 22. Iso lautanen, jossa kaksi kettua on todella kaunis – ja käytännöllinen 😊 Se on siis suosikkini. Tyyny löytyykin jo kotoa eli tykkään todella tästä kuvituksesta. Klaus on kyllä taitava.

 23. Oi miten ihana arvonta! Tanssi-sarjan astiat toistavat kauniisti oman kotini värimaailmaa ja ovat ehdottomasti toivelistallani.
  Kaikki sarjan astiat ovat i h a s t u t t a v i a ja erityisesti suosikkejani ovat syvät kulhot ja isot ruokalautaset isoja mukeja unohtamatta.
  https://store.iittala.fi/Brandit/Iittala/Tanssi/Tanssi-Muki-04-l/p/K365231
  https://store.iittala.fi/Brandit/Iittala/Tanssi/Tanssi-Lautanen-27-cm/p/K365229
  (En kyennyt linkittämään vain yhtä tuotetta : D)

 24. Voih kaikki ovat niin ihania etten osaa edes valita! Ehkä jos pakkopakko olisi niin isot mukit olisivat lemppareita!
  Olenkin niin odotellut tässä jo hetkisen että 3kk totaali keittiöremppamme valmistuisi ja saisimme siirtyä pahviastiosta taas “oikeisiin” ja aion kyllä näitä heti hankkia itselleni palkinnoksi kärsivällisyydestä ja tietysti kaapin koristeeksi!:D

 25. Matalat lautaset ehdottomasti! Haapaniemen kuvituksissa on aitoa saduntuntua ja niin kauniita sävyjä. Tulisi itsellekin kiire syödä, että saisi lautasen pinnan jälleen esille. 😀

 26. Tää sarja on jotenkin vain niin ihana! Värimaailma joka ei miellytä mut jota kaikessa tässä rakastan. Ihailin huokailee tätä sarjaa kaupassa ja haaveilin yhdestä jos toisesta sarjan astioita, suosikkini on ehkä kuitenkin tuo suuri lautanen joka voisi piristää kattauksia niin yksin kuin yhdessä 🙂 joten, jos yksi pitää osata valita, valitsen ison lautasen.

 27. Oma suosikkini on myös iso ruokalautanen, siihen ihastuin täysin, kun alkutalvesta näin kuvat tulevista tuotteista. Lautaset ovatkin hankintalistalla tulevaisuudessa, mutta olisi ihana saada hankittua muitakin osia.

 28. Todella kaunis tuo keittiöpyyhe. Toivottavasti ovat saaneet sijaishenkilön, joka hoitaa näitä yhteistyökuvioita. Sain vihdoin ja viimein oman palkintoni viime arvonnasta, kun otin suoraan Iittalaan yhteyttä.

 29. Kulhot ja isot lautaset ovat ihania, kuten koko sarja. Niin ihana värimaailma ja aihe, koska tanssi on aina ollut lähellä sydäntäni. 🙂
  Heleen

 30. Isot ruokalautaset tanssivine kettuineen on jotain niin hienoa. Neljä isoa mukia jo kotona kaapissa onkin. Todellisuudessa tulen varmaan hommaamaan nuo kaikki, koska ovat niin ihania ❤️

 31. Kaikki missä on nuo ihastuttavat ketut! 🙂 Peltipurkki jo löytyy kaapista ja tyynynpäällinen olisi seuraavaksi hankintalistalla. Ja toivottavasti muutakin, jos arpaonni suosii… 😉

 32. Minulla voiton taitaa viedä metallipurkki koska siinä yhdistyy mielestäni eniten kaikkea! Mutta kyllä mielelläni ottaisin noita kaikkia astiakaappiini ja ruokapöydälleni ilahduttamaan arkea <3 samoin olen ihan rakastunut oopperan puvutukseen!

 33. Kaikki näyttää oikein kauniilta! Vaikeaa sanoa mikä on ykkönen! Noo ehkä nuo mukit olisivat ainakin minulle mieluisat! lautasia unohtamatta!

 34. En saa puhelimella linkattua. Aivan ihana sarja, ja haaveilen noista meidän keittiöön.. <3 Kaikki aivan ihania, mutta iso ruokalautanen on lemppari!

 35. Hyvin vaikea valinta, tanssi-astiasto on niin kaunis väreineen ja kettuineen! Ruokalautanen tanssivien lettujen kera on kaunis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *