KEVÄTTALVEN AURINKO

hunajaista february calendar flos tab thunajaista siiri auringonvalo hunajaista tyohuone levarit kartell lundia hay makuuhuone hunajaista string systemhunajaista siirin huone lastenhuone sisustusblogi avaroom hunajaista riikka

Jännä. Aika tuntuu pysähtyneen. On tullut tuijoteltua itsensä sisimpään. Ja halailtua Siiriä, kovin monta kertaa…vaikkei ehkä koskaan tarpeeksi.

Aurinko paistaa ja kaikki on hyvin. Nyt odotetaan, jotain tapahtuvaksi…elämän uuden draivin ilmestymistä. Onneksi on arki rutiineineen ja pikkuhiljaa enemmän ja enemmän taivaalla paisteleva aurinko.

Joskus on ollut niin hiljaista, että voisi kuulla pölyhiukkasten tanssin valoviirussa. Olen levännyt, katsellut ulos ikkunasta, kävellyt metsässä.

On ihmetyttänyt paljon toiset ihmiset, miten suurella energialla kaikki kommentoivat eroamme. Olemme ihan tavallisia ihmisiä, tavallisine ongelmineen. En ylenkatso ketään ja arvostan jokaisen keskustelukumppanini neuvoja, tiedän silti itse paremmin…mikä on meille kolmelle oikea ratkaisu.

Vaikka kirja on lopuillaan, ei kantta ole vielä suljettu. Viimeisenä on varmasti valtava tunnemyllerrys itkuineen ja riitoineen. Se kuuluu irtautumiseen.

Sitä ennen nautimme jokaisesta hetkestä, mitä vietämme yhdessä hymyillen. Sitä on muiden vaikea ymmärtää. Olkoon tämä viimeinen yhdessäasumiskuukausi meille onnellinen. Se onni ei ole varmaan keneltäkään muulta pois.

You may also like

4 Comments

  1. Useille ero on niin riitaisa tilanne, että varmasti on vaikea ymmärtää toisten
    rauhallisempaa prosessia. Onneks aurinko paistaa jo ja antaa energiaa selvitä
    lähes mistä tahansa kamppailuista. Kevät rules OK, ystävät rules enemmän kun OK!

  2. Minusta tuntuu että erotilanteet nostavat paljon omakohtaisia tunteita kaikille meille, niin parisuhteessa eläville kuin eroaville ja eronneillekin. Kun joku kirjoittaa niistä julkisesti (noin hienosti tunteita kuvaillen), toisten on helppo mennä siihen mukaan jäsentelemään lähinnä omia arvojaan ja ajatuksiaan. On niin paljon helpompi antaa neuvoja toisille kuin itselleen, vaikkei sen tietysti niin pitäisi olla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *