BLOGGAAJAT MANSESSA OSA 1

hunajaista magicpoks ida365hunajaista shampanja ilves hotellihunajaista bloggaajat mansessa veerahunajaista hotelli ilves tampereOLYMPUS DIGITAL CAMERAhunajaista ilves hotelli superiorhunajaista hotelli ilves superior huonehunajaista mami go go minttu ilves hotellihunajaista olympus pen blogikamerabloggaajat mansessa hunajaista marusekihunajaista sushi maruseki tamperehunajaista maruseki nadja syohunajaista bloggaajat mansessa sushi maruseki tamperehunajaista asikaine nadja maruseki bloggaajat mansessahunajaista maruseki bloggaajat mansessa ida henriikkahunajaista maruseki jalkiruokahunajaista maruseki jalkiruoka tampere

Vihdoin ehdin lataamaan kuvat koneelle, ja vilauttamaan teille mitä viime viikonloppuna tapahtuikaan. Ida ja Mari olivat yhdessä Sokos Hotelli Ilveksen kanssa järkänneet bloggaajatapaamisen kymmeniselle naiselle. Itseäni jännitti viikonloppu kovasti, sillä tuttujen kasvojen lisäksi kutsulistalla oli kovasti ihailemiani blogikasvoja, joita en ollut tavannut aiemmin. Porukka osoittautui oikein sydämelliseksi ja tunnelma oli alusta alkaen välitön ja rento.

Hotelli Ilves majoitti meidät ihanissa Superior-huoneissa tornin 16:ssa kerroksessa. Ja huh noita näköaloja, en ollut kyseisessä hotellissa aiemmin ollutkaan. Vaikka ilma oli harmaa, alla avautuva näkymä oli todella kaunis harmaine sävyineenkin ja Tammerkosken reunalla savuavat piiput toivat oman mystisen tunnelmansa.

Huoneet itsessään olivat todella mukavat, ihastelin Artekin huonekaluja ja pohdinkin, voisinko yhden Domuksen salakuljettaa mukanani kotiin saippuan sijaan 😉 Vitsi vitsi!

Tervetulopuheiden ja shampanjoiden jälkeen lähdimme sakilla kävellen keskustaan. Tässä vaiheessa meillä vierailla ei ollut hajua mihin olimme matkalla…lounaalle kyllä, mutta itse ravintola selvisi vasta matkalla. Maruseki…japanilaista…sushia…hmmm… Sushi ei kuulu omiin lemppareihini ja mietinkin hiljaa mielessäni, että mitenköhän käy syömiseni. Ennakkoluulot heitin kyllä sivuun ihan kohteliaisuuttani ja kyllä se kannattikin…huh huh miten hyvää ruoka olikaan! Simpukkakeitosta jumalaisen kauniiseen jälkkäriloppuhuipennukseen kaikki maistui! Täytyy sanoa, että ehkä sittenkin muutin mieleni raa’asta ja kylmästä kalasta.

Nauru raikasi pöydässä, bloggaajat ovat usein ulospäinsuuntautunutta ja rempseää väkeä…ainakin tässä seurueessa. Puheenaiheet soljuivat lasten kasvattamisesta elokuvien myötä seksileikkeihin, joten tutuksi tultiin nopeasti 😉

Mutta koska Tampereen reissulta on niin paljon kuvia, on jatkettava samasta aiheesta myöhemmin lisää…toivottavasti haluatte nähdä miten päivä eteni. Minulla oli niin kivaa kaksi päivää, viikonloppu oli todellista luksusta arjen keskelle!

Instagramista voi käydä kurkkimassa meidän kännykuvia matkalta #bloggaajatmansessa takaa.

Oletteko te käyneet Marusekissa, mitä piditte?

PS. Mintun ja minun asukuvat on napattu Mammatyylit-blogista, käykää kurkkaamassa.

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *