YKSI IHAN TAVALLINEN SUNNUNTAI

hunajaista iphone marimekkohunajaista appelsiinit nappula iittala keltainensiiri aamupalalla hunajaistahunajaista sunnuntai tee iittala arlahunajaista sunnuntai meikithunajaista kevataurinkoaamuleikit hunajaista siiri briohunajaista imurihunajaista siivous selfiehunajaista donna wilson vimma siirihunajaista siiri inkkarihunajaista siiri leikkii vimmahunajaista autoon timberland nike air force 1hunajaista siwahunajaista mammula makiahunajaista jalkiruoka mammula iittalahunajaista mammulassa kahvithunajaista mammulassa vaarihunajaista mammulahunajaista poliisilaitos autostahunajaista siiri hm makiahunajaista iphonehunajaista ville tulee kotiinhunajaista netflix how i met your mother

Viime sunnuntaina Siiri oli lenssussa, päivä meni hiljaisissa tunnelmissa kotosalla siivoillen, leväten, lueskellen, leikkien.

Kävimme vanhemmillani syömässä, ei sen kummempaa…vaihdoimme kuulumisia ja katsoimme telkasta hiihtoa. Villen palattua keikaltaan käperryimme koko kööri viltin alle sohvalle.

Niin tavallinen toipumissunnuntai kuin olla ja voi. Tavallisen perheen tavallista elämää.

You may also like

1 Comment

  1. Iso hatun nosto teille! Pystytte elämään ihan sitä tavallista elämää erostamne huolimatta. Siirillä on varmasti hyvä olla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *