MARIMEKON SYYSMALLISTO 2015 – UUDET LINJAT

hunajaista marimekko unikko 2015 20 syksyhunajaista 7 fall syksy marimekko hunajaista 8 marimekko syksy 2015 fall hunajaista 9 fall syksy 2015 marimekko hunajaista 13 marimekko 2015 fall syksy hunajaista 14 fall syksy marimekko 2015 hunajaista 15 marimekko syksy fall hunajaista 18 fall syksy marimekko 2015 hunajaista marimekko 4 fall 2015 hunajaista marimekko 6 fall syksy 2015 hunajaista marimekko 8 fall syksy hunajaista marimekko 16 2015 syksy fall hunajaista marimekko 2015 17 syksy hunajaista marimekko 2015 18 fall hunajaista marimekko 2015 fall 3 hunajaista marimekko fall 2015 hunajaista marimekko fall syksy 2015 2 hunajaista marimekko fall syksy 2015 11 hunajaista marimekko mustavalkoista 2015 syksy fall hunajaista marimekko nahkahousut leather 2015 fall hunajaista marimekko syksy fall autumn 1 hunajaista marimekko takit 2015 hunajaista unikko 2015 fall syksy marimekkohunajaista marimekko varia 2015 syksy kuosisekoittelua hunajaista marimekko 2015 marimekko hunajaista 12 fall syksy 2015 marimekko hunajaista fall 2015 9 syksy hunajaista marimekko 9 fallhunajaista naisellista marimekko 2015 syksy fallhunajaista 5 marimekko fall 2015

Tiedätte lähes sokean rakkauteni Marimekkoa kohtaan. Marimekko on ollut turvamekko, päärynämallisen naisen pelastus kuosi-iloitteluineen. Mutta nyt, en tiedä mitä ajatella. Pakko sanoa ihan suoraan, olin aivan kauhuissani kun näin tämän uuden malliston. Ei itse vaatteissa ole mitään, vaan minussa itsessäni…en sovi yhteenkään vaatekappaleeseen sisälle!

Uuden taiteellisen johtajan Anna Teurnellin vaikutus näkyy hyvin selvästi, mallisto on juurikin hänen näköisensä. Kyseessä onkin upea nainen, jonka vaatetusta ihastelin jo aiemmin Marimekon pressipäivänä. Mallisto on tehty urbaanille naiselle, ja se hivelee silmääni…tosin se on tehty pitkälle ja hoikalle urbaanille naiselle.

Itse en voi käyttää puolihameita, en lyhyitä paitoja, en kapeita pitkiä tunikoita varsinkaan kauluksineen…ääk! Jos en sovituskopissa ensi syksynä tule toisiin ajatuksiin, pelottaa tämä Marimekon uusi suunta…ikävä kyllä. Väreissä ja kuoseissa ei ole vikaa myöskään, värimaailma sopii syysmallistoon täydellisesti. Jännittävää kerrassaan…miten rakkaan Marimekkoni muutos jatkunee tästä eteenpäin…joko joudun vaihtamaan merkkiä tai laihduttamaan rajusti (eikai sinänsä pieni painonpudotus pahitteeksi olisi edelleenkään).

Jaan teille pian vielä talvimalliston vaatekappaleet, sieltä väriä löytyy enemmän, mutta leikkaukset jatkavat aikalailla samaa rataa, joukossa myös hieman epämarimekkolainenkin  luomus…pysykää kanavalla.

Mitä mietitte nähtyänne kuvat? Ihastuttaako vai vihastuttaako? Mitä mieltä olette leikkauksista?

You may also like

28 Comments

 1. Kauniita kuoseja ja etenkin jotkut takit ihastutti. Mutta hei, mää oon melko pitkä ja suunnilleen M-kokoa Marimekon vaatteissa käytän ja silti en osais pukea tuolleen puolihametta ja paitaa. Sama juttu myös kaulusten kanssa, ja kyllä ne teltat vaan on niin käteviä mille tahansa vartalomallille. Mutta en mä näistä vielä huolestuis, tuleepahan ehkä suosittua välillä pienempiä kotimaisia merkkejä vaihteeksi!

  1. Jännä muuten miten mä pelästyin, yleensä oon hyvin avarakatseinen uusille tuulille 😀 Vimma, Papu ja Mainio ihastuttaa nyt aikuistenvaatteillaankin joten onneksi löytyy suomalaista päälle jatkossakin 🙂

   1. Niinpä! Nimimerkillä Papun ananassäkkiä odotellessa. Just muuten siellä Supermukavassa Tiinan kanssa naurettiin, että on ihan ok, jos kaikkien mukulat tulee tapaamisiin vaikkapa paput päällä, mutta akkojen tapaamisiin täytyy varmaan sopia, ettei joka naisella oo sama kolttu päällä 🙂

    1. Ananassäkki on ihana, saanut jo valtavasti kehuja kun kuljin viikonloppuna se päällä! Pitää toivoa papulta lisää naisten vaatteita jotta erotutaan edes vähän toisistamme :DDDD nananas on blogitunika jo syntyessään <3

   2. Hei voitko kertoa millainen mitoitus ananas tunikassa on? Käytän normaalisti s-kokoa, enkä haluaisi tiukkaa, mutta istuvan tunikan kuitenkin. Kiitti 🙂

    1. Kyl mä sit ehkä ottaisin ihan sen s-koon…itse otin myös normaalikokoni vaikka toisaalta olisin halunnut vielä astetta löysemmän (tykkään överi-isoista tunikoista) mutta omakin koko jää löyhästi eikä nuole kurveja 🙂

 2. No todella on muutosta tapahtunut entiseen linjaan verrattuna, sillä itse en ole aiemmin kovinkaan paljon välittänyt Marimekon mallistoista, mutta tämä pysäytti ja sykähdytti ja lujaa!

  1. Sykähdyttäähän tuo, sillä voi niin mielelläni pukeutuisin itsekin noin…mutta ei oikein isorintaisen ja leveälanteisen mallisto…toisaalta, muotibon aina suunniteltu pitkille ja hoikille kaikissa muotitaloissa…

 3. Itseäni tämä Marimekon suunnanvaihdos ilahduttaa, sillä olen pienikokoisena aina hukkunut muotitalon säkkimäisiin kolttuihin… Olenkin jo pitkään kaivannut vaatteita, jotka olisivat moderneja ja urbaaniin elämäntyyliin sopivia sekä Marimekon ihanaisilla kuoseilla kyllästettyjä.

 4. Nää on niin ihania! Jotain tällaista olen odottanut Marimekolta jo pitkään. Rakastan Marimekon rohkeita kuoseja, mutta moni vaate on jäänyt kauppaan säkkimäisyyden vuoksi. Muotoja, kun on niin useasti näytän Marivaatteet päällä olevan vain yhtä punkeroa :). Toivotaan, että näissä on leikkaukset kohdillaan :).

 5. Pettymystä ilmassa täälläkin, pitää vielä katsoa ja oli noissa muutama jotka varmaan menisi, luulen kyllä että Marimekon suurkuluttajat nyt pettyy..

  1. Sä sait jotenkin paremmin ilmaistua mun mielipiteeni…joku menisi mutta juurikin suurkuluttajat tulevat pettymään. Itsekin hankin normaalisti parikin tunikaa per mallisto joten saa nähdä miten nyt käy.

 6. Ensireaktio oli ” Voi ei!”. Kivat kuosit ja nättejä juttuja, mutta ei yhtään mun tyylisiä vaatteita. Tälläiselle lyhyelle ja pyöreälle ei tämä mallisto tule toimimaan. Oon niin tykännyt kaikista Marimekon trikoisista mekoista, kun ne sopii oikeestaan minne vaan ja on mukavia päällä 🙂 Todella harmi juttu, pitänee katella jokin uusi suosikkimerkki.

  1. Juurikin tuo trikoo (vaikka saanutkin kritiikkiä) on ollut se juttu miksi Marimekkoa käytän paljon, päiväkodissa Marimekko on ollut työasu joka päivä…mielenkiintoista nähdä onko tuossa mallistossa päiväkotimaailmaan sopivia vaatteita…

 7. Mä olen kerrassaan onnessani. En malta odottaa, että näitä saa hypistellä livenä. Näen puolet vaatteista sopivani omaan garderoobiini eli tarvitsee alkaa raivaamaan tilaa 😉 uusille tulokkaille. Ihanasti käytetty vanhoja kuoseja ja myös Vuokon aikaisia kaavoja (itseltäni löytyy vastaavia malleja äitini nuoruusvuosilta). Eniten miellyttää sininen pallokuosi kaikkina vaatekappaleina. RAKASTAN.

 8. Mun mielestä ihan tyylikäs mallisto. Aika hillitty, tykkään eniten Unikko-kauluspaidoista ja villaneuleista, joistain takeista. Nämä on ehkä enemmän sellaisia perus-käyttövaatteita verrattuna vanhaan tyyliin? Luulen että tykkäsin siitä kuitenkin enemmän, vaikka en juurikaan omista Marimekon vaatteita. Ja kun nyt laihduttamisesta mainitsit, niin ajatuksena painon pudotus vaatteiden takia voi kuulostaa turhamaiselta, mutta jos kokee että on ylipainoa niin terveysriskithän muutoksessa kaikkoaa, oli painonpudotuksen innostajana sitten uusi ihana vaatemallisto tai mikä vaan 🙂

 9. Pitkänä ja hoikkana peukutan näille. Marimekon mallistot eivät aikaisemmin ole olleet oikein omaa mitoitusta, jospa nämä sattuis enempi kohilleen!

 10. Näin keskisellä “uusia” unikko värejäm´, ei vaan ole marimekon omilla sivuilla? olisko vesan oma väri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *