MARIMEKON SISUSTUSMALLISTO – SYKSY JA JOULU 2015

marimekko sisustus syksy talvi 2015 rasymatto hunajaistahunajaista marimekko pressi 2015hunajaista pressi marimekkomarimekko sisustusuutuudet syksy talvi 2015 hunajaistahunajaista marimekko syksy talvi 2015 sisustushunajaista marimekko pressihunajaista marimekko sisustusmallisto 2015 syksyhunajaista marimekko pellavalakanat 2015 jouluhunajaista marimekko joulu 2015 sisustushunajaista marimekko purkki siirtomaapuutarhahunajaista marimekko joulu 2015hunajaista valkoinen unikko white 2015hunajaista valkoinen unikko lakanat sisustus 2015hunajaista marimekko unikko valkoinen 2015 uutuushunajaista marimekko unikkohunajaista kaisu jouppu muutama hetki marimekkohunajaista marimekko kinuskitoffee 2015rasymatto viltti neuletyynynpaallinen marimekko hunajaistahunajaista marimekko tasaraita pussilakana sisustushunajaista jonna marimekkohunajaista marimekko pressi 2015 syksy talvi sisustus unikkohunajaista marimekko syksy talvi winter fall 2015hunajaista marimekko kivet 2015hunajaista marimekko sisustus interior 2015 winter fallhunajaista marimekko sisustusmallisto 2015hunajaista marimekko kullervohunajaista marimekko rasymatto 2015 pinkkihunajaista marimekko syksy 2015 keittiopyyhe towelhunajaista marimekko unikko 2015

Olin järkännyt itselleni tälle päivälle lomapäivän, sillä tällaiselle Marimekko-hullulle yksi vuoden ihanimpia päiviä on, kun paasee kurkkimaan seuraavaa sisustusmallistoa. Perinteisellä, kauniisti katetulla, aamiaisella tapasin tuttuja kasvoja blogien takaa ja Pinjan, Kaisun ja Nakun kanssa siinä saimme vaihtaa kuulumisia herkullisen puuron äärellä.

Erityisesti minua aina kiinnostaa uudet kuosit sekä vanhojen kuosien yhdisteleminen niihin. Marimekon talossa on valtavan taitavia stailaajia, ja näistä esillepanoista voi saada ihania ideoita myös omaan kotiin. Ja en pettynyt tälläkään kertaa, päinvastoin. Kauniita kattauksia, paljon kasveja ja hopea-astioita graafisten kuosien lomassa. Hopeiset tarjottimet ovatkin miellyttäneet minua jo pidemmän aikaa.

Mutta itse Marimekko ja uutuudet…Räsymatosta on tulossa uusi ihana väri! Eli tuota klassikkoa on saatavilla pian musta-pinkkinä. Niin herkullinen yhdistelmä. Lisäksi Räsymatto-kuosista on tulossa neulottu viltti ja tyynynpäällinen. Niitä hipistelivät kaikki, ovat muuten upeita!

Toiseksi reissusta jäi mieleen uusi kuosi nimeltään Gerda. Tuo sinisenä tai violetin sävyisenä sai huokailemaan ihastuksesta. Marimekko-talon ikkunoista siivilöityvä valo sai kuosin eloon. Kuosissa on siis “ruudullisia kissankelloja”. Tästä kuosista on hankittava pöytäliina sekä sisustustyyny.

marimekko gerda hunajaista 2015 sisustusblogi

Reissussa menin ja rakastuin myös Kullervoon. Tuohon hyvin minimalistiseen ruutukuosiin. Kullervosta on saatavilla syssymmällä muun muassa keittiöön esiliinaa, patakinnasta ja keittöpyyhettä kolmessa eri värissä. Sisustustyynynä myös erittäin kaunis!

kullervo hunajaista marimekko

Oiva-astioista uutuuksista jäi mieleen nuo ihanat purnukat mustavalkoisina. Purkkeja on saatavilla kolmessa eri koossa. Lisäksi Oiva-mukista on tulossa vihdoin ja viimein isompi koko (4dl) teenjuojille useammassa kuosissa. Pikkuruiset 2dl:n Muija-mukit saivat meidät muistelemaan lapsuutta, mahtava lahjaidea ensi jouluksi vaikka kummilapselle.

Mustavalkoisuus jatkuu vielä voimakkaasti myös Raakel-kuosin sekä kokomustan Räsymaton myötä. Pressissä Jonnan kanssa mietimmekin, että mikä siinä mustavalkoisuudessa vaan vetää puoleensa meitä bloggaajia. Ehkä mustavalkoisuus on vain helppoa…kaikki mätsää kaikkeen 😀 Raakel-kuosia oli myös aivan ihana sininen versio…taitaa mennä sekin hankintalistalle…

Syksy ja joulu on myös lakanoiden aikaa selvästi. Tasaraita-trikoolakanoita tulee kahdessa uudessa värissä, niistä musta-harmaa kolahti heti. Silitystä inhoavalle nuo lakanat ovat pelastus. Myös joulumalliston pellavalakanat olivat jumalaisen kauniit, nimeltään Pilvipuutarha. Ruutu-unikko niin värillisenä kuin mustavalkoisenakin toimi hienosti lakanoissa. Ei ehkä minun kotiini, mutta suuressa ja avarassa tilassa tuo kuosi on upea. Kokovalkoinen Ruutu-unikkostailaus oli ehkä koko pressitilaisuuden upein kokonaisuus.

Kotiin lähdin hymyssä suin ihanan uuden Asemakaava-kassini kanssa. Käyttöön tulee varmasti!

Saitteko kuvista inspiraatiota kotiinne? Mitä mieltä olette näistä uutuuksista?

hunajaista marimekko kangaskassi

You may also like

27 Comments

 1. Hei Riikka!

  Ihan mahtavaa, että pääsit paikalle!

  Ihana juttu!! Suurkiitokset Ihana!

  Aurinkoista kevään jatkoa ja ollaan yhteydessä!

  T. Elina : )

  Elina Vainio
  Showroom Manager

  MARIMEKKO CORPORATION
  P.O. Box 107, FI-00811 Helsinki
  Puusepänkatu 4, FI- 00880 Helsinki
  Tel. + 358 9 758 71
  Direct + 358 9 758 7271
  Mob. + 358 50 309 7621
  Fax + 358 9 759 1676
  elina.vainio@marimekko.com
  http://www.marimekko.com

 2. Muutamassakin paikassa vilahtanut kuvia tuosta musta-valko-pinkistä pallokuosista ja jostain syystä tykästyin kovasti! En Marimekosta enkä pinkistä välitä, mutta nam! Syytän flunssaa.. 😀

 3. Violetti Gerda on mielettömän kaunis, tosin vaativa. Hienosti olet kuvannut parhaat. Ruutu-unikko upeaa päivitystä tähän päivään.

 4. Luin jotenkin hieman hätäisesti yhden kappaleen tästä tekstistä ja siinä mukamas sanottiin, että Marimekko tuo uutuutena markkinoille Räsymatosta räsymaton. Jotenkin innostuin siitä ihan tolkuttomasti ja mallailin mielessäni mattoa lattialle, kunnes lähdin tarkistamaan asiaa. Eihän siinä niin sanottukaan ja nyt on pettymys hirmuinen. 😀 Ihania ovat kyllä uutuudet! 🙂

 5. Tuo Gerda kuosi tuo mieleeni Kirjopikarililjat.
  “Ruudutettu” Unikko miellytti myös.
  Ihana kun teet näistä tapahtumista kunnon kuvasarjat,
  pääsee kurkkiin tuleviin.

  1. Taitaa muuten olla juurikin kyseinen kasvi! Ihana, en ole ennen missään nähnyt! Ja kiitos, pidän itse blogeista missä kurkistetaan tapahtumiin paremmin…varsinkin kun pääsen niin harvoin presseihin paikalle 🙂

  1. Mitkä kupit ostit, en ole ehtinyt lukea blogeja taas niin en ole kärryillä 😀

   mua harmittaa kun kaikenmaailman pressit jää väliin kun ne on aina aamuisin :/ Välimatkan ja töiden vuoksi huono homma.

 6. Ihana mallisto, kiitos kuvista! Tuntuu kuin itse olisi paikalla…
  Minulekkin Gerdaa nähdessä tuli ensiksi mieleen kirjopikarililja. Saksaksi se on helpommin muistettavissa, kun nimi on Schachbrettblume, eli shakkilautakukka 🙂

  1. Ihanaa, juuri tota toivonkin, että teille välittyisi tunnelma että olisitte paikan päällä!

   Ihan uusi tuttavuus toi kukka mulle, en ole ennen kuullutkaan…näin sitä voi aina oppia uutta 😀

 7. Toi musta-pinkki Räsymatto osui ja upposi. Miten se voikin näyttää noin herkulliselta, vaikkei pinkki oo koskaan oikein ollut mun juttu. Lisäksi uudet Oiva-astiat ja Räsymatto-torkkupeitto on varmasti laitettava haavelistalle.

 8. Ihania kuvia ja paljon ihania juttuja! Kullervo miellytti ja tuo valkoinen unikkostailaus on upea! Suosikkini on kuitenkin ehdottomasti tuo asemakaava, menee jo sen verran läheltä omaa työtä, että ihan jo sillä tekosyyllä hankittava jotain tuosta kuosista kotiin! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *