PUUTERISÄVYÄ LASTENHUONEESEEN – VAIHTOEHTO PINKILLE

hunajaista siirin huone lastenhuone marimekko sisustushunajaista marimekko tikkurila everydaydesign hunajaista siiri papu marimekko hunajaista siirin huone lamppu hunajaista siirin huone lastenhuone pulpetti hunajaista siirin huone lastenhuone sisustus blogi hunajaista siirin huone lastenhuone sisustusblogi marimekko hunajaista siirin huone lastenhuoneen sisustus marimekko hunajaista siirin huone marimekko verhot hunajaista vanha pulpetti marimekko andy toystorySisustaminen on kivaa, eikö vain? Kun muuttaa uuteen asuntoon, tuntuu että se pitää saada aika pian valmiiksi. Tavallaan kalusteet ja tekstiilin lipuvat vain paikoilleen…kaipa se on omaa sisustustyyliä tai sitten vain sattumaa. Siirin huoneessa on nyt eripariverhot, mutta pidän lopputuloksesta valtavasti!

Koska asuntomme on “perus” kerrostaloasunto, kaipasi se hieman särmää ja yksityiskohtia. Siirin huoneessa oli alunalkaen harmaa seinä sängyn takana, mutta koska vuokranantajani on aivan ihana, saimme maalailla seiniä. Uudeksi väritykseksi valikoitui tuollainen puuterisävyinen terracotta. “Pinkimpään” en pysty, mutta Siiri oli tästä muutoksesta jo aivan haltioissaan.

Siirin huoneeseen ei oikeastaan ole tulossa sen enempää huonekaluja, liukuovikaapistot ja Ava Roomin sängyn laatikko vetävät sellaisen määrän leluja, mitä oikeastaan ei edes lapsella tarvitsisi olla. Leikki syntyy helposti tyhjälle lattialle, mielikuvitus lapsilla on valtava. Metsäeskarivuoden aikana olen huomannut, että lapset kuitenkin kaipaavat hyvin yksinkertaisia asioita ja leluja. Myös tästä syystä tavaraa karsittiin rankalla kädellä. Nyt siirin on helppo myös pitää itse huolta huoneestaan.

Säilytykseen voisin palata vielä myöhemmin, kunhan saan hankittua vielä lisää pieniä laatikoita ja kaapeissakin tavaroiden paikat selkiytyvät. Mutta nyt on Sirpalla “tyttöjen väriä” huoneessaan. 🙂 Maalaaminen tehtiin Tikkurilan värillä J413.

Mitä pidätte seinän väristä? Ja ylipäätään puuterisävyistä, mitkä ovat edelleen kovassa nousussa?

 

You may also like

16 Comments

  1. Ihanan näkönen huone! Tykkään värimaailmasta ihan TODELLA! (: Mulla on kans ihan vakiona eripariverhoja ja se on kyllä melkeen poikkeuksetta toimiva systeemi 😉

  2. Ihanan näköistä – marimekko on niin minunkin juttuni. Eripariverhot myös 🙂 olen itsekin maalannut puuterisävyllä tänä talvena työhuoneen seinän – värin nappasin perinnevärikartasta ja on hyvinkin saman sävyinen kuin sinun maalaama seinä. Nyt tekisi mieli jotain puuteria keittiöönkin 🙂

  3. Oikeen kivan näköstä <3 Ja ihana kun on eripariverhot <3 Meillä on muuten toiseksi vanhimman huoneessa sellanen ikiväärinen matta roosa….tosi kiva ja mä kyllä tykkään. Upee huone Siirillä! Kyllä likan kelpaa <3 Terkkuja ja hyvää Vappua sinne <3

  4. Ei ole mun juttu eripari verhot tai noin epäsopiva väritys.. Aikasempi huone, kun oli lähes täydellinen mun makuun.. Pääasia kuitenkin, että Siiri rakastan omaa huonetta ja saa sieltä iloa!!☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *