SIIRIN PÄIVÄN ASU + KESÄN TRENDIKKÄIMMÄT KENGÄT

hunajaista paivan asu tyyli vimma adidas superstar hunajaista vimma adidas superstar siiri vimma mummotunika adidas superstar lapsethunajaista siiri vimma mummotunikahunajaista siiri vimma paita mummohunajaista siiri paivan asu tyyli lapset

Joskus ei ole sen kummempaa asiaa, kuin ilo lapsen ihanista vaatteista! Voihan valkoinen…lapsille tuo vihoviimeinen väri, mutta se sopii mielestäni Siirille todella hyvin. Ja toisaalta…valkoisetkin vaatteet on tehty käytettäviksi. 😀

Vimman mummotunika on ihan huippu, vaikka ensin mietin tuota kuosia…Siiri nauroi ääneen nähdessään mummot, ja sanoi olevansa niin onnellinen uudesta paidastaan! Kaipa on tärkeintä, että lapsi kokee omat vaatteensa vitsikkäiksi…ja nähdessäni paidan livenä, sytyin minäkin. Tunikan malli on ihan nappi, pitkä nappipaita…sopii niin hoikalle kun varmasti myös rotevammalle pojallekin.

Jalkaan tietty sujautettiin uudet popot, Adidaksen Superstarit. Joskus 2000-luvun alkupuolella väitin, etten enää ikinä osta moisia kenkiä. Olihan niitä kaapissa useat, mutta kyllästyminen iski jossain vaiheessa. (Seuraavat trendikengät taisivat olla Etniesit siihen perään…saa nähdä palaako sekin kenkämalli takaisin kaduille kuuminpana hottina 😉 ) Kengät tilattiin Calirootsista tuttuun tapaan. Kannattaa muuten tsekata Addun naistenuutuudet niin kengistä kuin vaatteistakin tuolta sivuilta.

Näin ne trendit kiertävät. Superstarit on ehdoton must-hankinta tälle kesälle, niin lapsille kuin aikuisillekin! Kengänjuhlavuoden kunniaksi on tarjolla vaikka mitä väriä ja kuosia. Mutta minun mielestäni ainoa oikea on tuo mustavalkoinen Run DMC:nkin jäbien käyttämä väritys. Ja fäteillä leisseillä tietysti.

You may also like

8 Comments

  1. Mulla on ihan samat muistot superstareista, ei muka ikinä enää 😀 Lapselle hankittiin kuitenkin pari vuotta sitten erääseen tanssiesitykseen valkoiset punaisilla raidoilla. Vähälle jäi käyttö, mutta pikkuvelipä kaivoi ne kaapin uumenista viime syksynä, ihastui eikä suostu muita tennareita pukemaankaan. Kolmivuotiaalla iso syy voi kyllä olla ihan jo tarrakiinnitys, muiden kauhallisen rinnalla, mutta joku niiden ulkinäössäkin selvästi viehättää ja jotenkin olen myös itse lämmennyt niille taas. Varsinkin uudet värikkäät on alkaneet kiehtoa omiinkin jalkoihin.

  2. Voi Etnies <3 Muistan miten vuonna 2000 ostin Jenkeistä au pair-kesänä AIVAn TÖRKEEN HIENOT ja varsinkin kalliit Etniesit, jotka käytettiin niin loppuun, että lopulta niistä sämpylöistä ei ollut mitään jäljellä. 😀

  3. Heh, ei kyllä tarvitse olla trendikäs tänä kesänä, koska mua ei enää Superstarit sytytä… 😀 Jopa lasten kengät näyttävät tosi isoilta ja kömpelöiltä.

  4. Kun näin mummokuosin ekan kerran, mietin että siinä on nyt kokeiltu että miten järkyttävää rumia kuoseja ihmiset on valmiita ostaan lapsilleen designin nimissä 😀 Onneksi makuasioista ei sovi kiistellä 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *