MINÄ JA STYLEROOM (VIDEOKUVAA HUNAJAISESTA)

Hunajaisessa kevät on ollut suurta muutoksen aikaa. Uusi elämäntilanne, uusi koti, uudet kuviot. Bloggaaminen on jäänyt hieman taka-alalle viime kuukausina, kun halusin selviytyä arjessa eteenpäin, rakentaa rauhan itselleni ja Siirille sopeutumiseen. Onneksi kevään ja uuden kodin myötä on taas löytynyt intoa jakaa teille paloja arjestamme, ja kodistamme. Samoihin aikoihin tupsahteli kosiskeluja eri portaaleihin, mutta jotenkin en löytänyt itselleni sopivaa ratkaisua. Olen kaivannut ympärilleni yhteisöä ja tukea kuitenkin blogitaipaleeni varrella. Eräänä päivänä viestissä luki taikasana: StyleRoom. Paluu portaaliin oli siis edessä.

Sisustaminen on ollut se juttu, mistä Hunajaista alkoi, ja juurille haluan palatakin. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kuvat tavallisesta arjestamme jäisivät pois. Yritän kuitenkin tämän uuden kodin myötä kirjoitella useammin niistä pienistä kodinlaitteluista, joita vuokra-asunnossamme voimme tehdä. Mahtavaa, että voin nyt jakaa jatkossa innostukseni kodinlaitteluun osana StyleRoomia.

Uudistunut StyleRoom saa nyt siipiensä suojaan neljä bloggaajaa, joiden huikeaan joukkoon sain kunnian liittyä.

Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä…Hunajaista pysyy täällä oman osoitteensa alla, mutta juttuni nousevat jatkossa myös StyleRoomin sivustolle. Samalla lupaan päivitellä kotikuviani sivuston kansioiden alle, näin teidän on helppoa kurkkia meidän kotiamme. Ei siis enää tarvitse selailla meidän arkilöpinöitä, vain voi suoraan klikata katsomaan uusimmat kotikuvani helposti ja nopeasti.

StyleRoom-bloggaajat toimivat aktiivisina mentoreina muille StyleRoom-käyttäjille. Palvelun ehdottomasti mukavin puoli on se, että StyleRoomiin voi kuka tahansa laittaa kuvia, hakea inspiraatiota toisilta käyttäjiltä ja tarjota sitä muille. Kuvien ei tarvitse olla suoraan sisustuslehdestä, vaan tärkeintä on ideat, vinkit kodinlaitteluun.

Meillä mentoribloggaajilla on varmasti jokaisella omat osaamisalueemme ja lupaamme auttaa teitä niin sisustusratkaisuissa kuin DIY-jutuissakin. Parasta on myös se, että StyleRoomin jäseniltä saan myös itse ideoita. Ja näitä ideoita aion esitellä myös täällä blogissani jatkossa. StyleRoomilla on käyttäjiä laajalti, sivuston kautta voi myös selailla ruotsalaisten kodinlaittelijoiden kuvia. Ehkä omia suosikkikoteja nähdään myös täällä blogini puolella.

A-lehtien alla toimiva StyleRoom myös jatkossa hoitaa blogini mainosmyynnin, tämä on minulle suuri helpotus. Taustalla on ehdottomasti osaava joukko blogit tunteviea ammattilaisia. Annan mielelläni avaimet heille käteen. Blogiini tupsahtaa myös StyleRoomiin ohjaava banneri, ja toivon, että sitä kautta myös voitte aktiivisesti eksyä myös StyleRoomin puolelle ihastelemaan noiden muiden mentoribloggaajien juttuja.

Ja keitä nämä muut mentorit sitten ovat, se selviää alla. Eräänä maanantaina kuvaaja kiersi tekemässä juttua meidän mentoreiden kodeista, ja oli ihan mahtavaa nähdä tuotos videoina. Vaikka itsensä katsominen on aina yhtä kamalaa, on upeaa että voin tarjota teille lukijoilleni pienen pätkän liikkuvaa kuvaa kodistamme.

Niin paljon on vielä edessä, niin elämää kuin kodinlaitteluakin. Tästä tulee niin hyvä juttu, olen todella innoissani ja uskon, että nyt olen löytänyt sen oikean taustatiimin, mitä olen aina blogilleni kaivannut. StyleRoomin myötä Hunajaisen sisustussisältö tulee siis kasvamaan, ja varmasti myös se miellyttää teitä lukijoitani.

Mutta tässä ensi-illassa teille neljä StyleRoom-bloggaajaa, olkaa hyvät! StyleRoomin tiedotteen voit lukea täältä.

You may also like

5 Comments

  1. Ihana video! Kaunis tunnelma ja sua on helppo kuunnella. Pakko kuitenkin mainita, että hyllyssä polttamasi kynttilät pistivät silmään ja kovaa – et kai oikeasti polta siinä kynttilöitä? 😀 Aikamoinen paloturvallisuusriski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *