KOTIKUVIA TOUKOKUULTA

hunajaista kekkila taimihylly hunajaista lifesaver saintex oy hunajaista posse keittio sisustusblogi sisustus hunajaista posse sisustusblogi kalenterihunajaista kekkila taimihylly eteinen possehunajaista olohuone posse sisustusblogi string system samsung

Toukokuussa kodinlaittelut seisahtuivat hetkeksi, piti hieman hengähtää. Seuraavaksi pääsette seuraamaan olohuoneen ja makuuhuoneen muutosta. Tapetit saavat kyytiä vihdoin ja viimein.

Meille saapui televisio. Sellainen sisustajan ratkaisu…pieni ja valkoinen Samsung. Miesasukas valitsisi varmasti aivan toisella tapaa…oletteko te joutuneet tekemään tässä asiassa kompromisseja? Tv olisi voinut olla vieläkin astetta pienempi hyllyyn nähden, mutta menköön nyt näin.

LifeSaver-mallistoon kuuluvat ruudulliset sekä Kanelimaan ja Saanan ja Ollin toimistotarvikkeet ovat Saintex Oy:n uutuuksia. Tsekatkaa instagramissa lifesaverhelsinki.

You may also like

10 Comments

  1. Onpa raikkaan näköistä! 🙂 ja valkoinen telkkari alkoi nyt kyllä kiinnostaa. Sellainen kysymys, että mistä tuo hyllyssä oleva ihana pieni puinen neljän laatikon juttu on hommattu?

  2. Meillä on nyt ekassa yhteisessä kodissa miehen valtava (46 tuumaa?) tv, väriltään musta. Olkkarimme on todella iso, joten tv istuu sinne hyvin. Valkoinen tv ei kyllä mielestäni meille sopisikaan, oli se sitten iso tai pieni… Eli ei häiritse tv-asiat, vaikka muuten minä olen se, joka laittaa kotia ja miettii pieniäkin yksityiskohtia. 🙂

    1. Isossa huoneessa ei kyllä minuakaan välttämättä haittaisi, kuten Hunajassa aiemmin 🙂 Olisihan se kyllä kiva katsoa leffat suurelta näytöltä 🙂 Hyvä että miehet saa vaikuttaa 😉

  3. Meille muuttaa kans valkoinen pieni telkkari kun tulee telkkarin uusimisen aika 🙂 Tämä asia on jo yhdessä puhuttu ja suunniteltu. Meidän olkkari tulee olemaan pieni ja jotenkin se valkoinen ei sitten niinkään ota silmään kun musta ottais 😉

  4. Mä toivoisin meille myös valkoista ja pientä telkkaria. Itse en käytä telkkaria ollekaan – katson kaikki ohjelmat läppäriltä. Janne on halunnut meille kamalan suuren möhkäleen (on valkoinen, ei auta). Kauhulla odotan miten se mahtuu meidän pieneen uuteen kotiin 😀

    Mä muuten mietin juuri joku aika sitten, että miksi niissä on aina musta ruutu ? Seinä on useammin valkoinen, kun musta. Koko vaaleana uppoaisi sisustukseen paremmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *