SINÄKÖ SE OOT?

unnamed-2

Bloggaaminen vei sydämen mennessään 2010, kun aloitin tämän Hunajaiseni. Blogin kautta olen päässyt, kokenut ja nähnyt kaikkea ihanaa…tutustunut ennen kaikkea mahtaviin ihmisiin blogien takaa. Blogin myötä olen saanut jakaa teille lukijoilleni omia arjen ihania juttujani, fiilistellyt ja purkanut. Ei silloin uskonut, että vielä 5 vuotta myöhemmin jatkan tätä aktiivisesti ja nautin siitä täysillä. <3

Bloggaaminen on kuitenkin yksinäinen harrastus, ja onneksi minulla oli nyt keväällä mahdollisuus liittyä A-lehtien alle StyleRoomin riveihin. Helpottaa ajatus, että taustalla on osaava ja innokas taustatiimi…joiden puoleen voin kääntyä asiassa kuin asiassa. Markkinointitiimin ansiosta voin keskittyä vain sisällön luomiseen. Rinnallani on myös kolme uutta työkaveria, joilla jokaisella on aivan upea blogi ja blogimaailmasta kertynyttä korvaamatonta kokemusta. Kiitos, että olette siellä Annika, Mara ja Tarja.

Mutta mitä neljä olisi ilman viidettä?

Nyt on mahdollisuus tutustua minuun ja kolmeen StyleRoom-kollegaani…ei lukijana vaan työkaverina! Miltä kuulostaisi olla yksi StyleRoomin mentoribloggaajista? Osa meidän tiimiä, StyleRoom-perhettä?

Jos kirjoitat puhdasta sisustusblogia tai sisustuspainotteista lifestyleblogia kuten minä, on sinulla mahdollisuus jättää hakemus ja kenties päästä osaksi mahtavaa porukkaa! Laatu ja innostuneisuus ratkaisee, ei kannata ajatella lukijamääriä…toivon, että jätät hakemuksen, mikäli tämä kolahtaa juuri sinuun!

Minä toivon, että joukkoomme löytyy huumorintajuinen ja energinen tyyppi, jolla on oma vahva tyyli ja uskallusta heittäytyä blogimaailmaan täysillä. Nyt on mahdollisuus viedä bloggaamista eteenpäin ammattimaisempaan suuntaan…

…ehkä kysymysmerkin tilalla on sinun kasvosi…sinäkö se oot? Pian ehkä jo tavataan!

Jätäthän työhakemuksen TÄÄLLÄ, toivotan matkaan onnea! <3

***

Niin, ja mikä se StyleRoom-sivuston idea oikein on?

Styleroom on tehty kaikille sisustuksesta ja kodinlaittelusta innostuneille ihmisille paikaksi, missä jakaa omia projektejaan ja hakea inspiraatiota toisilta. StyleRoomin jäseneksi pääsee ilman blogiakin, ja kuvien laatu ei ole tärkein…minusta ideat ja oma innostuneisuus! Ruotsissa sivusto on suosittu, ja Suomessakin kovaa höökiä kasvamassa yhdeksi tärkeimmistä sisustukseen liittyvistä inspiraatiosivustoista. Vaikkei blogihaku sinua tällä kertaa innostaisikaan, kannattaa luoda oma profiili StyleRoomiin, jotta voit jakaa omat fiilistelysi myös muille tai seurata lempibloggaajiesi kotikuvia helposti yhdestä paikasta. Hunajainenkin päivittyy jatkossa sisustuskuvineen sinne!

Nyt viikonlopun viettoon ja palataan maanantaina 🙂

kollaasi hunajaista sisustusblogiunnamed-3

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *