LENNÄ PIKKUINEN VARIS!

hunajaista vimma uutuudet lapsikuvaus muotisiiri vimma hunajaistahunajaista kids fashion finnish design vimmahunajaista siiri vimma lapsikuvaus hameenlinnahunajaista siiri vimma uutuudethunajaista vimma lastenmuoti legginsit fashionhunajaista vimma siiri varishunajaista vimma siirihunajaista lapsikuvaus vimma

Kaikki äidit tietävät sen tunteen, kun oma lapsi näyttää uusissa vaatteissaan syötävän ihanalle, sellaiset hetket on ikuistettava!

Niin siinä muuten sitten kävi, että Siiri kasvoi ulos Marimekosta. Ei voi muuta sanoa, kuin että onneksi on Vimma, onneksi on lastenvaatteita mitkä inspiroivat tarttumaan kameraan! Näissä ainakin on särmää ja Siiri näyttää tyylikkäämmälle kuin itse ikinä pystyisin.

Ei siis sen kummempaa tällä kertaa…puhdasta iloa siitä, että lapseni on niin söpö. <3

Siiri keksi olevansa pieni variksenpoikanen. Ihanaa, että lapseni mielikuvitus lähtee lentoon vaatteistakin.

// vaatteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

You may also like

95!

6 Comments

  1. Ihania kuvia!

    Asiasta kukkaruukkuun, kerro meikäläiselle sopisiko Marimekon Shiftaa mekko rippijuhliin. Olemme menossa mieheni siskon pojan juhliin ja pähkäilen mitä laitan ja tuo kyseinen mekko himottaisi ostaa ja mietin voisinko saada kaks kärpästä yhdellä iskulla 😀 Onko se liian arkinen? Meillä on pieni lapsi joten haluaisin pukeutua niin että jos kyykistelen yms ettei tarvis miettiä kokoajan vilkkuuko alkkarit tai tissit.. Tuo olisi siinä mielessä varmasti mukava päällä. Nyt vaan mietin että mitä muut ajattelee jos minulla tuommoinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *