MAINIO MULTICULTURE LAPSILLE

Yhteistyössä // Mainio Clothing

Tänään jo aiemmin kirjoittelin Mainion uuden Multiculture-malliston ekasta Dropista ja tässä nyt vuorossa ne odotetut lastenvaatteet! Tai tässähän on ihan murto-osa, sillä mallisto sisältää paljon muutakin. Esimerkiksi sinisiä huppareita ja housuja ja tummansinisiä henkselihousuja hieman pienemmille muksuille. Käykää kurkkaamassa loput Mainion sivuilta.

Olen erittäin tyytyväinen taas painatuksiin ja niiden laatuun, leikkaukset myös ovat jotenkin todella onnistuneet. Ja ainakin Siirin päällä nuo culottesit ja tunika näyttivät niin tyylikkäille, että ohikulkijatkin kehuivat niitä kun kuvailimme Hämeenlinnan kaduilla. Siiri oli myös vaatteistaan niin onnellinen, että kuvauskeikka on meidän historian vaivattomimpia. Neiti tanssi kameran edessä ja hymy oli herkässä. Yksi moka meille sattui, sillä keli oli niin lämmin. Kotimatkalla Siiri hihkaisi: “Pipo unohtui kuvata!” Eli tiedoksi teille, pipojakin Mainiolla on, heh.

Hauskat ovat myös nuo säärystimet, muistan hyvin kuinka kasarin ja ysärin vaihteessa kyljin päivittäin säärystimissä ja pyöräilyhousuissa. Näin nämä muodit kiertävät. Mutta jos tästä saisi trendit tarttumaan hieman vanhemmillekin lapsille, olisi monen viime talvena nilkkojaan paleluttaneen teinin äideille säärystinmuoti helpotus. (Huh mikä lause!)

No mutta, koot vastaavat hienosti ja leikkaukset reiluja. Mainiolla on nyt kokoja niinkin pitkälle kuin 146/152 asti! Saan taas huokaista helpotuksesta, että pitkälle Siirilleni on mahdollista saada tyylikkäitä lastenvaatteita vielä pidempään kuin kuvittelin! Iso juttu, ette tiedäkään! Ja jos vaatteiden leikkaukset ovat näinkin ajan hermolla, on suunnaton ilo pukea lapseni Mainioihin!

Tästä pääset kurkkaamaan minun päälläni olleet Mainion aikuisten uutuudet ja muistakaa siis menovinkki: Roots Helsinki, Vaasankatu 14, tiistaina 8.8. klo 17-19. Be there or be square!

Ja mitä mitä, kertokaa nyt…tykkäättekö???

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *