comments 22

LAPSEN SYNTYMÄPÄIVIEN KORISTELU – SIIRIN SADEMETSÄ

hunajaista syntymapaiva koristeluhunajaista vihersisustaminensyntymapaivat hunajaista olohuone livingroom koristeluhunajaista viherkoristaminen sisustusblogihunajaista syntymapaivat siirinhunajaista marimekko saivu verho vihersisustaminenhunajaista lapsen syntymapaivakoristeluthunajaista lapsen syntymapaivat koristeluhunajaista kattaus koristelu iittala arabia teemahunajaista vihersisustaminen koristelu syntymapaivat lapsethunajaista syntymapaiva kakku koristelu lastenjuhlathunajaista siiri vihersisustaminen koristelu kukilla

Täällä pääkaupunkiseudun ulkopuolella ei valitettavasti ole Pinoa tai vastaavia paperitavarakauppoja, mistä voisi kiireessä hakea kauniit koristelut lapsen synttärijuhliin. Arki on tällä viikolla vienyt mennessään niin kovaa, että perjantai-iltana havahduin huomaamaan, että koristeet synttärijuhliin puuttuvat täysin. Onneksi vihersisustaminen on nyt kuuminta hottia tällä hetkellä, kukkakauppa pelastaisi.

Ja mielestäni lopputolos oli mykistävä, Siirin sademetsä.

Mussumme täyttää kuusi ensi tiistaina, ja tämä viikonloppu vietetään juhlien. Tänään vuorossa on päiväkotikaverit. Eilen kahvitimme perheen ja ihanat naapurimme. Juhlista myöhemmin lisää kuvia luvassa.

Sen verran rankkaa juhliminen oli Siirinkin mielestä, että illalla hän huokaisi ”en kestä näitä juhlia”. 😀 Ja väsymyksestä kertoi sekin, että Siirin kanssa nauroimme tuolle alimmaiselle kukkapäässäkuvalle vedet silmissä varmaan 5 minuuttia taukoamatta. ”Äiti laita se blogiin!”

Mitäs tykkäsitte?

22 Comments

 1. Nellyssi

  Onpa tyylikästä! Tuo kattaus toimisi aikuistenkin juhlissa loistavasti.

 2. Todella tyylikäs koristelu! Ja sama idea toimisi varmaan myös ihan luonnosta löytyvillä pihlajanmarjoilla, vaahteranlehdillä yms. jos pienellä budjetilla haluaa toteuttaa 🙂

 3. Tingelstiina

  Aivan ihanat koristelut! Tykkään jotenkin todella paljon tuosta ’kukka kiinni seinään teipillä’ -ideasta – miten täydellisen innovatiivista!! Ja nuo lasiastioissa olevat kukat ja eläinhahmot… Kaunista! Ja itse päivänsankari on tietysti myös aivan ihana – kukka päässä tai ilman ❤ Jään innolla odottamaan lisää juhlakuvia!

 4. Meillä on sama edessä, Poika kun täyttyy perjantaina 6. Herra pyysi onneksi koristeeksi pihlajanmarjanauhoja, joten saatan päästä hyvinkin halvalla koristeluissa tänä vuonna

 5. Jenni

  Ihan älyttömän hyvä idea tuo sademetsä ja ihanan iloinen synttärisankari!
  Onnea Siirille!! 🙂

Jätä kommentti, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s