ONNEA 100-VUOTIAS SUOMI

Uncategorized
ONNEA 100-VUOTIAS SUOMI
December 6, 2017 No Comments

Hyvää syntymäpäivää Suomi <3

On onni kasvattaa lastaan näin turvallisessa ja hyvässä maassa, missä lapsilla on oikeudet ja heistä pidetään huolta. Jos jossain, niin Suomessa lapsilla on mahdollisuus kasvaa luoviksi, itseensä uskoviksi aikuisiksi. Innovatiivisuus on meidän suuri taitomme. Se syntyy olotilassa, missä ei ole suuria murheita kannettavana. Ja siitä olemme kiitollisia niille aiemmille sukupolville, mitkä tekivät valtavasti työtä nostaakseen tämän maan sodan jälkeen takaisin normaalitilaan ja pidemmälle.

Monesti suomalaisia pidetään sisäänpäinkääntyvinä ja hitaasti lämpenevinä. Kuitenkin olemme yksi niitä maita, jotka kohtelevat kaikkia kansalaisiaan aidolla tasavertaisuudella ja kannamme huolta toisistamme. Meissä suomalaisissa on sellaista suoraselkäisyyttä ja hyvyyttä, mikä on vailla vertaa. Teemme sen mitä tarvitsee, emmekä siedä vääryyttä. Teemme vielä hieman lisää, jotta varmistamme yhdessä selviytymisemme. Olemme valmiit antamaan auttavan kätemme ihmisyyden nimissä. Suomalainen ei koskaan jätä toista ihmistä pulaan. Ulkomailla tiedetään, että suomalaiseen voi luottaa aina!

Ja vaikka nämä ovat omia lentäviä ajatuksiani, olen varma että tänään itsenäisyyspäivänä ja Suomen 100-vuotissynttärinä voimme yhdessä jokaikinen myöntää, että olemme niin hemmetin onnekkaita. Ja että meitä yhdistää varsinkin tänään hiljainen yhteenkuuluvuudentunne ja ylpeys, että saamme olla sinivalkoisen ristilipun alla.

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!

// Siirin juhlalliset itsenäisyyspäivän vaatteet – Vimma.

itsenäisyyspäiväSIIRIsuomi100VIMMAvimma company
Next Post
You may also like
November 4, 2014
HARMAATA JA AURINKOA – LISÄYKSET SIIRIN VAATEKAAPPIIN
July 6, 2017
BLOGIN ONGELMAT
January 19, 2014
PAPUN NAPPITUNIKA
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment